Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Nasıl Olsun?

Başlatan Nyxeia, Aralık 24, 2014, 03:46:05 ÖS

« önceki - sonraki »

Nyxeia

Doğru yerde açmışımdır umarım diyerek, anlatmaya başlıyorum efenim.

O an betanıza ulaşamıyorsunuz/ betanız yok ve yardıma mı ihtiyacınız var? Nerede takıldıysanız buraya yazıyorsunuz, gören bir hayırsever de size yardım ediyor  ;D

Ufak tefek, takıldığınız/ karar veremediğiniz şeyler olursa falan, burada sorabilirsiniz yani  ;D Örneğin, "Tatil için hangi ülkeye gitsinler?" veya, "Karakterimin adı Jane mi olsun Julie mi?" vs.

austenviolet

Aaa bak bu güzel olmuuş, acil yardım çağrısı için  ;D
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

silver

HP'cilere sesleniyorum! Sizce Luna'yla evlenen Rolf Scamander'ın dış görünüşü nasıl olsun? Siz ne yapardınız?
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

Novatardis

Alıntı yapılan: Selemetis - Ocak 10, 2015, 06:54:43 ÖS
HP'cilere sesleniyorum! Sizce Luna'yla evlenen Rolf Scamander'ın dış görünüşü nasıl olsun? Siz ne yapardınız?

Siyah saçlı, ela gözlü. Azıcık haylaz ama yakışıklı aynı zamanda da. Kızların dikkatini çekmekle sorunu olmayan bir tip. Ama elbette dikkati hımhımlar ve buruşuk boynuzlu hırgürde olan creepy ve güzel bir kıza vurulma klişesi yaşayacak biri.

Saçları biraz uzun olabilir, Ben Barnes gibi. Ama daha dalgalı.

Calypso

Omzuna kadar koyu kahverengi saçlı ve ela gözlü. Deli dolu bir tip olması açısından yanağına ufak bir yara izi kondururdum ben.

silver

Vuuu ikinize de çoook teşekkürler!

Nyxeia

Alıntı yapılan: Novatardis - Ocak 10, 2015, 07:04:53 ÖS

Siyah saçlı, ela gözlü. Azıcık haylaz ama yakışıklı aynı zamanda da. Kızların dikkatini çekmekle sorunu olmayan bir tip. Ama elbette dikkati hımhımlar ve buruşuk boynuzlu hırgürde olan creepy ve güzel bir kıza vurulma klişesi yaşayacak biri.

Saçları biraz uzun olabilir, Ben Barnes gibi. Ama daha dalgalı.

İŞTE HAYALİMDEKİ SCAMANDER :heyes:

austenviolet

Haydaa, benim kafamda ne kadar da farklıymış meğerse herkesinkinden :D
bende şöyle: açık kumral, saçları hafif uzun, kahverengi gözlü, uzun boylu, gözlüklü, aslında hoş ama belli etmeyen biraz inek bi tip...
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Calypso

silver

Yalniz gozluklu nerd tip de aklimi cok celdi Violet :D

Hatter

Aragorn'la Arwen'in iki kızı olacaktı diye hatırlıyorum ama adlarını hatırlayan var mı arkadaşlar?  :iskoç:
Ya da bu ikisinin bir kızları olsa adı ne olurdu diye sorayım? :wizard:

saga

Alıntı yapılan: Hatter - Ocak 10, 2015, 11:20:44 ÖS
Aragorn'la Arwen'in iki kızı olacaktı diye hatırlıyorum ama adlarını hatırlayan var mı arkadaşlar?  :iskoç:
Ya da bu ikisinin bir kızları olsa adı ne olurdu diye sorayım? :wizard:

o kızlar hakkında hiçbir şey belli değil. Hatta Eldarion'dan büyükler mi küçükler mi o bile belli değil.
Bu durumda isimleri ne olurdu ya geleyim. Soy ağacından şu isimleri beğendim. "Melian"-Luthien'nin(elf) annesi- ve "Rian"-ilk çağdaki krallığın kraliçesi (insan)-

Şimdi ben ev halkına bir de ben bir şey sorayım. Sizce bu evde "polisiye" diye adlandıracağımız ne gibi bir olay gelişebilir? Kalem kaybolmasından yapılacak bir şakaya kitap çalınmasından mutfağı toplamamış olan kişinin bulunmasına kadar basit ve hatta komik öneriler istiyorum

Calypso

Burhan Altıntop'un "Kim geliyor? Kim geliyor? Sütçüoğlu. Sütçüoğlu." repliği aklıma geldi. :heh:
Kendisi için aşırı dağınık diyen bir arkadaş varsa, yazmakta olduğu kitap kaybolur, kitabın sahibi yaygarayı koparır, evi ayağa kaldırır, sonra kitap son derece absürd bir yerden çıkar. Buzdolabının peynir gözü kadar absürd.
Benim aklıma böyle bir şey geldi. :utanc:

saga

Aslında olay örgüsünü kurdum ama şimdi ev üyeleriyle yapmak fikri ana tema olduğu için ooc olsun da istemiyorum. Acaba bir başlık açsam soruları yazsam hikayeye katılmak isteyen üyelerde o soruları polisiye filmdeymişçesine doldursa?
a-aaa...AAAA  :cildir: niye aklıma gelmedi bu ya  :teytey: hangi konudan sorulur böyle bir konu açma isteği?

austenviolet

Ocağın Başında bi konu açabilirisn dark..