Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Nasıl Olsun?

Başlatan Nyxeia, Aralık 24, 2014, 03:46:05 ÖS

« önceki - sonraki »

saga

evet tamam o zaman şimdi hikayeyi tasarlamak lazım önce
ben gideyim :beni kovamazsınız:

Hatter

Alıntı yapılan: darkspeed - Ocak 11, 2015, 05:47:42 ÖS
Alıntı yapılan: Hatter - Ocak 10, 2015, 11:20:44 ÖS
Aragorn'la Arwen'in iki kızı olacaktı diye hatırlıyorum ama adlarını hatırlayan var mı arkadaşlar?  :iskoç:
Ya da bu ikisinin bir kızları olsa adı ne olurdu diye sorayım? :wizard:

o kızlar hakkında hiçbir şey belli değil. Hatta Eldarion'dan büyükler mi küçükler mi o bile belli değil.
Bu durumda isimleri ne olurdu ya geleyim. Soy ağacından şu isimleri beğendim. "Melian"-Luthien'nin(elf) annesi- ve "Rian"-ilk çağdaki krallığın kraliçesi (insan)-

Şimdi ben ev halkına bir de ben bir şey sorayım. Sizce bu evde "polisiye" diye adlandıracağımız ne gibi bir olay gelişebilir? Kalem kaybolmasından yapılacak bir şakaya kitap çalınmasından mutfağı toplamamış olan kişinin bulunmasına kadar basit ve hatta komik öneriler istiyorum

Yardımın için çok teşekkürler. :thumbsup:

Senin sorun hakkında da aklıma şöyle bir fikir geldi: Şimdi biz hikaye evinin mutfağında olduğumuzdan, pastanın yapımında kullanılan bir krema, şekerleme gibi kitabın yapımı için birkaç kelime veya bir görsel kaybolmuş olabilir. :wizard:

Nyxeia

Kızıl saçlı, ela gözlü; akıllı, sevecen, eğlenceli bir şahıs için isim aranıyor. Ne olsun sizce? Aklımda bikaç isim var ama... :( Anka nasıl? Öyle bi isim varmış...
Ay bi de soyad bulması var bunun...

hım bir de kahverengi saçlı, yeşil gözlü bir oğlan ismi de rica edebilir miyim  :utanc:
*pjo yazıyordu ancak özgüne çevirmeye karar verdi*

9873450983. Edit: Bu arkadaşları Türk yapmaya karar verdim. Kızın adı Anka, oğlanın adı Meriç? Nasıl? Olsun mu, hm?
9873450984. Edit: Soyadları ne olsuuuuuuuun? :yaa: :yaa: :yaa: :yaa:

austenviolet

Kız görünüşleriyle adlarının ne ilgisi var şalkjhgfds :D Meriç ve Anka güzel...
Soyad öneriyorum: Altın, Erdem, Gürsoy, Yılmaz, Yıldız, Kamer...
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Luna

Ben de birkac soyad onereyim; Piroğlu, Bedizci, Ergil, Akınay...

mon amour, j'aurai le mal de toi

Nyxeia

Alıntı yapılan: austenviolet - Ocak 15, 2015, 05:55:06 ÖS
Kız görünüşleriyle adlarının ne ilgisi var şalkjhgfds :D Meriç ve Anka güzel...
Soyad öneriyorum: Altın, Erdem, Gürsoy, Yılmaz, Yıldız, Kamer...
Ya ne bileyim, tiplerine uysun diye şettim ama... slkjdslkjfsdfklg
Meriç'inki Özkan olsun dedik ama, "işte bu olmalı!" da diyemedim... :/ Anka'ya da uyacak bi şey bulamadım hala... Anka Yılmaz, Anka Yıldız? Hmm...

Alıntı yapılan: Luna - Ocak 15, 2015, 06:03:49 ÖS
Ben de birkac soyad onereyim; Piroğlu, Bedizci, Ergil, Akınay...
Anka Akınay? Oldu mu? Ay o kadar düşündüm ki beynim bulandı  :yaa:

Çok teşekkür ederim ikinize dee   :pon:

Luna

Iyice dusun ona gore karar ver ki icine sinsin :]

mon amour, j'aurai le mal de toi

orbit

Alıntı yapılan: austenviolet - Ocak 10, 2015, 08:34:30 ÖS
Haydaa, benim kafamda ne kadar da farklıymış meğerse herkesinkinden :D
bende şöyle: açık kumral, saçları hafif uzun, kahverengi gözlü, uzun boylu, gözlüklü, aslında hoş ama belli etmeyen biraz inek bi tip...

benimde böyleydi belki bir parça renkli gözlü :D
Hayat kısa                                                Seni her özlediğimde,
Kuşlar uçuyor-Cemal Süreya                   kuşlara bakıyorum.-Behçet Necatigil

Belki bütün kuşlar uçar,                           Bir kuş olsa
belki değil mutlaka -Turgut Uyar              mavilik derdi buna -Edip Cansever

silver

O zaman bir Rolf castınızı da alırım aslkjflakfa
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

saga

yardım çağrısı:
hani filmlerde ağır çekim sahneler olur ya. Onları yazıya nasıl aktarabilirim?
"Sanki zaman yavaşlamış gibiydi."
diye başlayıp devam etmek içime sinmedi ama "yok bu iyi" derseniz...

austenviolet

Dark; hayır, öyle olmaz akjhgfds :D Ya zaten ağır çekimi yazıda yapmak... Bilmiyorum, görsel bir şey değildir ki yazı, çok zor yani... Yavaş yavaş anlatırsın ancak. Gerçi bak HP 5. kitaptaki bir sahne çok uygun örnek olurdu buraya ama sana spoiler olacak, hem de üşendim aramaya kjahgfds
Şöyle yapabilirsin:
"Her şey ağır çekimde gerçekleşti sanki... Önce duraksadı. Saçları rüzgarsız havada titreşti hafifçe. Bir ürperti geçmiş olmalıydı. Sonra başını çevirdi... Arkasına baktı... Adamın gözleri ona takılıydı, kıpırtısız duruyordu. An, onlar bakışırken durdu adeta..."
Falan filan... Yani kelimelere kuvvet, kimin gözünden anlatıyorsan onun olayları ağır çekim gibi gördüğünü söyleyerek yapabilirsin. Zaten olaylar ağır çekimde olmaz gerçekte, ancak kahramanımız öyle düşünebilir. :)
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

saga

ben aksiyonda kullanacam bunu. Matrix gibi. adamın kafaya kılıç inecek onu son anda belini bükerek savuuşturduğu için kılıçta zorlandığını belirten suratının yansımasını görecek/göreceğiz

austenviolet

Sen film çek bence ajhgfds bilemedim yazıda nasıl olur, kolay gelsin  :))

silver

Sizce genç Moody nasıl olur? Cast fikriniz falan var mı?
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

austenviolet

Aklımda bişey yoktu hiç ama sen sorunca birden Anton Yelchin gözümde canlandı...