Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

İlham Kaçınca

Başlatan Novatardis, Aralık 06, 2014, 09:34:53 ÖS

« önceki - sonraki »

Novatardis

ay evet alttakine soru sor başlığını ele geçirdik  :star:

rattle that lock

at koşturuyoruz dicem, at koşturma smiley'i yok, laylayı koyayım.  :laylay: :laylay:

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Novatardis

rattle that lock

ama geldi ilhamım, yarın yardırayım kısmetse. bir şarkı dinledim hayatım değişti, sen de dinle icona pop'ın get lost'unu alksjdlaksj

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

polyjuicepotion

müzik, direkt playlist yaptım hatta. bi de sevdiğim shiplerin fanartlarına bakmak. ya da kafamın içinde yazmak. gidip yatıp sadece hayal kurmak. hatta gidip yapiyim :>

n e v e r  l e t  t h e m  t a k e  y o u  a l i v e

Miradipity

Müzik dinlerken, uyumadan önce, duştayken (özellikle bu, evet), tumblrda gezerken (bu da ikinci sırada olabilir aslında) ilham geliyor genelde. Ancak sokakta yürürken bile pat diye aklıma gelen bir fikir varsa hemen telefonuma not alıyorum ki unutmayayım.

“She felt very old and mature and wise - which showed how young she was.”
â€"    Anne of the Island by L.M. Montgomery

cankutpotter

Herhangi bir şey herhangi bir zamanda aklıma gelir. Dizideki yağmur sesinden dört sayfa hikâye çıkarmışlığım vardır. Gerçi orada YGS'ye hazırlandığım için aylardır bir şey yazmamam da bir etken olabilir ama o durum benim için apayrı bir durmdur. Buraya da ekleyeceğim onu bir ara.

Bazwi

Yahu bende aklima bir suru sey geliyo ama yazmaya baslayinca hepsi gidiyo. Hic yoktu ilhan gelmemis gibi oluyom :)

austenviolet

Alıntı yapılan: Bazwi - Nisan 04, 2015, 10:48:09 ÖS
Yahu bende aklima bir suru sey geliyo ama yazmaya baslayinca hepsi gidiyo. Hic yoktu ilhan gelmemis gibi oluyom :)

YAzmaya geçmeden önce aklına gelenleri not almayı denedin mi? Sahne olur, replik olur, olay örgüsü olur-aklına gelen her neyse not et, sonra yazarken bakar bakar kullanırsın... Bir tavsiye.  :sist:
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Luna

gunlerdir su baslikta takiliyorum bir yardimi olur diye meh. :sumkur:

mon amour, j'aurai le mal de toi

Ivanka Majalis

Konuyla ilgili bir arkadaşımla konuşunca pat pat pat diye sırayla paraşütle atlıyorlar beynime  :laylay:

austenviolet

Kazara tıkladım başlığa ama gelmişken kendim napıyorum onu yazayım bari  :teytey: Benim belli başlı ilham getirme yöntemlerim şunlar:
1. Müzik. Müzik. Ve müzik. Özellikle yeni şarkılar keşfetmek fena gaza getirebiliyor...
2. Okumak. Ama ıvır zıvır değil, böyle düşünsel yönü ağır basan, ciddili kitaplar... Edebiyatla ilgili kitaplar veya anlatımı sanatlı bir roman. Hani okurken ağzınızın açık kaldığı türden...
3. Yazdığım kısımları okumak. Bu, hangi hikayeye yazmak istediğimi biliyorsam geçerli.
4. Betamla konuşmak, kurgu ve fikir üretmek...
Ama işin cilvesi şu ki bunların hiçbiri garanti değil. Hepsini denersem ve olmazsa kaderime teslim oluyorum :dramatic:
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

valkirycass

Yazı tahtasını kullanıyorum ben. İşe yarayabiliyor.