Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Apartman Toplantısı Anketi

Başlatan rattle that lock, Haziran 23, 2015, 02:19:18 ÖS

« önceki - sonraki »

Apartman Toplantısı (ev buluşması yani) aşağıdaki şehirlerin / bölgelerin hangisinde olsa katılırdınız?

İstanbul (Anadolu)
8 (34.8%)
İstanbul (Avrupa)
2 (8.7%)
İstanbul (Fark Etmez)
2 (8.7%)
Ankara
7 (30.4%)
İzmir
3 (13%)
Eskişehir
1 (4.3%)
Diğer (Lütfen başlıkta belirtiniz)
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 23

rattle that lock

Praetoryum (ya da Belediye Başkanlığı?)'da yaptığımız hunharlı tartışmalar (-Buluşma düzenlesek mi? +Olur!!!!!!) sonucunda, Ev Buluşması ya da bizim tercih ettiğimiz ismi ile "Apartman Toplantısı" nerede yapılsın anketiyle karşınızdayım/z!

Tarihleri henüz belirlememiş olsak da (bunu da sizlerle birlikte yapacağız) şu an yerlerin (LER çünkü tek bir yerde yapmak zorunda değiliz) belirlenmesi, en azından şehir olarak, amacıyla eğer katılacaksanız bu anketi doldurmanızı sizden önemle rica ediyoruz.

Yönetim kadrosunun büyük kısmı İstanbul'da olduğu için bazı şehirlerde admin sıkıntısı çekebiliriz toplantılarda, ama önemli değil, iki Ev sakininin buluştuğu her durum bizim için bir apartman toplantısı sayılır. Tek ricamız var, genel olarak bu başlık altında - ya da twitter'dan bize apartman toplantısı yapacağınızı haber verin, böylece güzel bir şekilde duyuralım.

Böylece Apartman Toplantımızın ilk adımını atmış bulunmaktayız, CONFETTI IT'S A PARADE!

Hadi bakalım sayın sakinler, oylarınızı, görüşlerinizi bekliyoruz!!

not: stajda çok sıkıldığım, John Oliver giflerinden bellidir umarım.

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Jafey

Merhaba, biz @Sel @Nyxeia @peliny_ ve ben bir hangouts grubunda İzmir buluşması planlıyoruz. Şu an tarih için 9 temmuz dedik ama uygun olup olmama durumlarımıza göre tarihi ileri alabiliriz. Eğer İzmir buluşması için bizden başkası varsa ve katılmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz :)

Melissa Black

İstanbul(Anadolu) dedim çünkü stajım ve Ramazandan sonra tatile o taraflara geleceğim. Ama onun haricinde Trabzonda yaparsanız evim sizlere açık canım komşularım arkadaşlarım seve seve ağırlarım sizi  :alkis: :pon:
Sana geri dönmenin bir yolunu hep bulurum.

Novatardis

Ağustos ayında Ankara'da, okul dönemi başlayınca da Eskişehir'deki toplantıları (orada yıl boyu buluşabiliriz bence) organize edeceğim, bu illerde katılma ihtimali olanlar yönetici olarak bana ulaşırlarsa çok rahat olur.

PS: Ankara toplantısı okul dönemi olsun diyen olursa onu da haftasonu eve kaçtığım bir döneme denk getirip ayarlayabilirim. Siz yeter ki bilgisini verin.

Hatter

Ankara'da benim ev çoğunlukla uygun olur arkadaşlar. Tabii ben Eylül başında döneceğim. :drink:

rattle that lock

Alıntı yapılan: Melissa Black - Haziran 25, 2015, 12:37:35 ÖÖ
İstanbul(Anadolu) dedim çünkü stajım ve Ramazandan sonra tatile o taraflara geleceğim. Ama onun haricinde Trabzonda yaparsanız evim sizlere açık canım komşularım arkadaşlarım seve seve ağırlarım sizi  :alkis: :pon:

Alıntı yapılan: Hatter - Haziran 26, 2015, 04:09:39 ÖS
Ankara'da benim ev çoğunlukla uygun olur arkadaşlar. Tabii ben Eylül başında döneceğim. :drink:

alrjalkjdas konuk severliğe teşekkürler de hemen düzeltme yapayım arkadaşlar evlerde buluşmiciiz elbette, dış mekanlar bunun için var <3

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Melissa Black

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Haziran 26, 2015, 07:21:13 ÖS
Alıntı yapılan: Melissa Black - Haziran 25, 2015, 12:37:35 ÖÖ

Alıntı yapılan: Hatter - Haziran 26, 2015, 04:09:39 ÖS

alrjalkjdas konuk severliğe teşekkürler de hemen düzeltme yapayım arkadaşlar evlerde buluşmiciiz elbette, dış mekanlar bunun için var <3

Biz bir aileyiz EnlighteNight <3<3<3 Gerçekten bekleriz :) Ya ben fena uzak kalacağım toplantılara :( Ama dediğim gibi Ramazan sonrası İstanbul, Kocaeli hatta Yalova bile olur. Yada olmadı orada olanlarla görüşmek çoook isterim.
Saygılar evin en uzak üyesi  :heh:

EDİT : En uzak ben miyim sahiden merak ettim  :teytey:
Sana geri dönmenin bir yolunu hep bulurum.

Carmenta

Ya ben de Ankara yı işaretledim de okul donemi olursa Eskişehir'dekine katılabilirim, eğer olursa tabii.

BrennaMcallister

Alıntı yapılan: Novatardis - Haziran 25, 2015, 01:39:09 ÖS
Ağustos ayında Ankara'da, okul dönemi başlayınca da Eskişehir'deki toplantıları (orada yıl boyu buluşabiliriz bence) organize edeceğim, bu illerde katılma ihtimali olanlar yönetici olarak bana ulaşırlarsa çok rahat olur.

PS: Ankara toplantısı okul dönemi olsun diyen olursa onu da haftasonu eve kaçtığım bir döneme denk getirip ayarlayabilirim. Siz yeter ki bilgisini verin.
Ankarada tatilde tam olarak ne zamanlar olacak acaba bu toplantılaar :")))

Novatardis

Alıntı yapılan: carmenta - Haziran 28, 2015, 10:00:12 ÖÖ
Ya ben de Ankara yı işaretledim de okul donemi olursa Eskişehir'dekine katılabilirim, eğer olursa tabii.
Hem Eskişehir hem Ankara'da yapmak istiyorum ben hatta Eskişehir'de yıl içerisinde birkaç kez de düzenlenebilir, tek seferle kalmaz.

Alıntı yapılan: BrennaMcallister - Haziran 28, 2015, 06:50:15 ÖS
Alıntı yapılan: Novatardis - Haziran 25, 2015, 01:39:09 ÖS

Ankarada tatilde tam olarak ne zamanlar olacak acaba bu toplantılaar :")))

Ağustosta ben stajdan kaçmak için bahane olarak kullanıcam sizi :)