Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Danışma

Başlatan rattle that lock, Aralık 07, 2014, 01:48:00 ÖS

« önceki - sonraki »

silver

Evet simdi oyle soyleyince mantikli oldu :)) İsindim ya sorunu yok, evimizin masallahi var.
Guncel arsivimiz olsa guzel olurmus aslinda, uzdu  :(
Tesekkurler, your grace yonetim!
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

Licenta

:laylay: mobil demisken, su "salon" yazisi keske okunur olsa, beyaz yerde kalmasa

rattle that lock

Alıntı yapılan: Licenta - Aralık 22, 2014, 11:43:30 ÖÖ
:laylay: mobil demisken, su "salon" yazisi keske okunur olsa, beyaz yerde kalmasa

Erceeee duy bunu da. (Ana siteyle Erce ilgileniyor da :D)

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Calypso

Ehem eee, Eğlence kısmına Anketler alt başlığı açsak nasıl olur? :sist:

Novatardis

Açalım dur. Senin başlığı da taşırız hem.

silver

Miribi sivgili bilidiyi.

Biz eskiden iletilerimizi değiştirebiliyorduk, o kalktı mı tamamen? Hayran kulüplerine falan ekleme yapamıyoruz o sebepten.
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

Novatardis

Alıntı yapılan: Selemetis - Haziran 08, 2015, 10:48:42 ÖÖ
Miribi sivgili bilidiyi.

Biz eskiden iletilerimizi değiştirebiliyorduk, o kalktı mı tamamen? Hayran kulüplerine falan ekleme yapamıyoruz o sebepten.

Yanlışlıkla sürekli konuları kilitlediğiniz için üyelere bazı sınırlamalar gelmişti ama ileti düzenlemeye kadar gittiğini bilmiyordum, Enlayt'a diyeyim bunu halletsin.  :laylay:

rattle that lock

Alıntı yapılan: Novatardis - Haziran 10, 2015, 05:40:15 ÖÖ
Miribi sivgili bilidiyi.

Yanlışlıkla sürekli konuları kilitlediğiniz için üyelere bazı sınırlamalar gelmişti ama ileti düzenlemeye kadar gittiğini bilmiyordum, Enlayt'a diyeyim bunu halletsin.  :laylay:

(DEMEDI, DEDIYSE DE GORMEDIM)

Arkadaslar ben stajdayim bu aralar, eve gidince bilgisayari bile acmiyorum genelde ama biriniz beni twitterdan durterse unutmam duzeltirim bu arada. Kaza olmustur o muhtemelen.

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Novatardis

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Haziran 11, 2015, 03:51:14 ÖS
Alıntı yapılan: Novatardis - Haziran 10, 2015, 05:40:15 ÖÖ
Miribi sivgili bilidiyi.

(DEMEDI, DEDIYSE DE GORMEDIM)

Arkadaslar ben stajdayim bu aralar, eve gidince bilgisayari bile acmiyorum genelde ama biriniz beni twitterdan durterse unutmam duzeltirim bu arada. Kaza olmustur o muhtemelen.

unutmuşum aşkım  :boi: