Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Sık Sorulanlar Köşesi | Güncelleme: 20.12.2014

Başlatan rattle that lock, Aralık 07, 2014, 01:46:12 ÖS

« önceki - sonraki »

rattle that lock

Mutfak'a hoş geldiniz! Farkındayım ki site sistemi birazcık da olsa kafa karıştırıcı olabiliyor, o yüzden böyle bir kullanma kılavuzu yapayım dedim: MUTFAK 101.

• Siteye üye olduk, iyi güzel hoş, peki profili nasıl düzenleyebiliriz?
Haaarika bir soru!  Öncelikle tepedeki çubuktan "Profil" kısmına geliyorsunuz. Geldiniz mi? Güzel. Önünüzde şöyle bir ekranın açılmış olması lazım:

Buradan "Forum Profili"ne tıkladığınızda önünüzde açılan sayfadan avatar, imza ve kişisel bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.

Burada avatarınızı imgur gibi bir siteye (Güncelleme: direkt imgur'a hatta, daha temiz olur) yükleyip oradan linkini koymanız gerekiyor. İmza kısmına da foruma yazı yazar gibi, ama HTML kodlarla.

• Temayı sevmedim, ne yapmalıyım?
Eğer hali hazırda size ayarlanmış olan Mutfak Ana Tema'dan mutlu değilseniz, onu da şuradan değiştirebilirsiniz. Profil kısmında Görünüm ve Tasarım'a gidin:

Önünüze açılan sayfadan "Forum ya da Bölüm Varsayılanı"nın yanındaki "DEÄžİŞTİR"e tıklayın, önünüze şöyle bir sayfa gelecek:

Buradan istediğinizi seçip istediğiniz ön izleyebilirsiniz.

• Özel Mesaj nasıl atılır?
Kullanıcıların profillerinin yazdığı yerin altında, en sağdaki icon'a tıklarsanız önünüze açılacak olan ekran özel mesaj ekranıdır.

Daha sonra:

• Siteye üye oldum ama mail adresimi ve/veya şifremi değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Profil kısmından, HESAP AYARLARI'na giderek bu sorunu çözebilirsiniz. Önünüze gelecek ekran şöyle olacaktır:

• Siteye üye oldum ama üyeliğimi silmek istiyorum. Ne yapmam lazım?

20.12.2014 Güncellemesi: Lütfen isteğinizi ÜYELİK SİLME BAŞLIÄžI'na yazarak belirtiniz. Özel bir sebep belirtmenize kesinlikle gerek yok, silmek istediğinizi belirtmeniz bizim için yeterlidir, ancak tek ricamız bu konuda adminlere özel mesaj atmak yerine başlığa yazmanızdır. Şeffaf bir yönetimiz, daha sonra "neden sildiniz?" gibi sorularla karşılaşmamak için bu isteğin de açıkça belirtilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Aramızdan ayrılacağınız için her ne kadar üzgün olsak da, üyelerimizin mutluluğu bizim için önde gelmektedir, sadece burada geçirdiğiniz zamanda eğlenmiş olmanızı umarız.

Başka sorularınız varsa onları da soru başlığına koyun, eğer genel bir sorunsa cevabı burada görebilirsiniz <3 İyi eğlenceler!

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.