Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Dilek Kutusu

Başlatan austenviolet, Ocak 01, 2015, 01:55:26 ÖS

« önceki - sonraki »

austenviolet

Burası, üyelerimizin Ev'le veya Mutfak'la ilgili önerilerini paylaşabilecekleri kısım. Dileyin bizden ne dilerseniz!  :star: (uygunsa yaparız)
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Nyxeia

austenviolet

Alıntı yapılan: Nyxeia - Ocak 01, 2015, 03:32:04 ÖS
Tuvaleeeeeeeeeet  :heh:

Yani daha net isteklerle gelirsek lkajhgfds aklımda yalnız, uygun bi yere tuvalet dicem söz  :))
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Nyxeia

jdfklshdfdjkf Yeheeeey, sözümü de aldım  :laylay: :laylay: :laylay:

Edit: Bahçe de olabilir aslında, oradan twittera falan geçilebilir... Veya daha farklı bir şey. Hımmm

aek

Havuz istiyorum ben :p
Şaka bir yana hikayelerimizin reklamını yapabileceğimiz bir yer fena olmazdı bence :)
Bana seni anlatan bir hikaye yaz, demişti kadın. Bense onu sevdim.

bir adın kalmalı geriye
bir de o kahreden gurbet
beni affet
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç

Geçen yine bff'lerimle oturuyoruz.

saga

Tuvalet ve ya WC tedavülden kalkmış-çok uzun süre aktif olmayan ve olacak gibi de durmayan- konuların taşındığı yer olarak kullanılabilir.

Bahçe denildiği gibi twitter gibi siteyle bağlantılı ama sitede olmayan bir yere verilen linkler için olabilir-bknz başka sitede ki hikayenizin reklamı vb-

Havuz için aklıma bağlantılı bir şey gelmedi:) fiziksel aktivite konuşulabilir bisiklet kaykay gibi kişisel ve ya spor konuları-
ya da aynı türde mesajların toplandığı. Misal sadece banner lar, sadece çizimler gibi

Benim önerim test konusu. Hani internette var ya kişilik testi, hangi harry potter karakterisiniz gibi testler. Öyle bir test "Pop quiz!" alt başlığında açılır testi çözenlerde cevabı altına atar.

austenviolet

Öneriler değerlendirilecek  :)
Dark, o dediğin test şeyini kendin açabilirsin ya? Her şeyi devletten beklemeyinişlkjh şaka bi yana öyle minik şeyleri uygun yerlere açın mutfakta çekinmeyin hiç  :teytey:

rattle that lock

Alıntı yapılan: aek - Ocak 01, 2015, 06:15:57 ÖS
Şaka bir yana hikayelerimizin reklamını yapabileceğimiz bir yer fena olmazdı bence :)

Buna ocak başında başlık açabiliriz sanırım ya, çok kalabalık olursa alt forum açarız ona ama emin olamadım karışıklık olur mu olmaz mı diye. Deneyelim bir süre, sonrasında bakacağız söz.

Alıntı yapılan: Nyxeia - Ocak 01, 2015, 04:26:50 ÖS
jdfklshdfdjkf Yeheeeey, sözümü de aldım  :laylay: :laylay: :laylay:

Edit: Bahçe de olabilir aslında, oradan twittera falan geçilebilir... Veya daha farklı bir şey. Hımmm

Duly noted. *not etti*

Alıntı yapılan: darkspeed - Ocak 01, 2015, 06:34:54 ÖS
Tuvalet ve ya WC tedavülden kalkmış-çok uzun süre aktif olmayan ve olacak gibi de durmayan- konuların taşındığı yer olarak kullanılabilir.

Forumda bunun yeri var zaten, şu anda siz göremiyorsunuz ama arşiv olarak yeterince konu toplandığında size de açacağım orayı. Şimdilik kilitli konuları taşıdığım yere "çöp" dedik alksjdalkdj "arşiv" özelliğine sahip değil şu an yani.  :sist:

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

austenviolet

Açıldı: http://mutfak.hikayeevi.com/index.php?topic=123.0

aek

Alıntı yapılan: austenviolet - Ocak 01, 2015, 07:15:06 ÖS

Açıldı: http://mutfak.hikayeevi.com/index.php?topic=123.0
Teşekkürler :)
Bana seni anlatan bir hikaye yaz, demişti kadın. Bense onu sevdim.

bir adın kalmalı geriye
bir de o kahreden gurbet
beni affet
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç

Geçen yine bff'lerimle oturuyoruz.

Novatardis

Havuz'u mutfakta mı açacağız? Eğlenceye alt forum olarak düşünülebilir belki.

rattle that lock

Alıntı yapılan: Novatardis - Ocak 01, 2015, 09:56:12 ÖS
Havuz'u mutfakta mı açacağız? Eğlenceye alt forum olarak düşünülebilir belki.

reklam kısmı ya, o yüzden mutfakta olması daha şey. şey. ney idek. ama bi şey.

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

austenviolet

Havuzu açtım bile ben, Ocağın Başı'nda açtım ama..  :-\

Novatardis

Reklam içinse ocak uygun olur. Bahçe mutfakta olmasın ama. Sitede olsun o, yönlendirme linklerini ona toplarız. Twitter, belki diğer şeyler sonra.

austenviolet

Alıntı yapılan: Novatardis - Ocak 01, 2015, 10:26:22 ÖS
Reklam içinse ocak uygun olur. Bahçe mutfakta olmasın ama. Sitede olsun o, yönlendirme linklerini ona toplarız. Twitter, belki diğer şeyler sonra.

Evet Bahçe bence de evde olsun... Hele şu hesapları açalım da :D