Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Dilek Kutusu

Başlatan austenviolet, Ocak 01, 2015, 01:55:26 ÖS

« önceki - sonraki »

Novatardis

Enlayt yaaa ben diyecektim  :yaa:

Melissa Black

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Ocak 07, 2015, 12:21:46 ÖÖ
Alıntı yapılan: Melissa Black - Ocak 07, 2015, 12:07:02 ÖÖ
Aslında bir adres defterimiz mi olsaa?? :))

Hani orada isteyenler tumblrlarını, twitterlarını ne bilim sosyal ortamları paylaşırız. İsteyen ev ahalisi takip eder. Bir söyleyeyim dedim :)

Buyruuun http://mutfak.hikayeevi.com/index.php?topic=142.new#new ((:

Teşekkürler sevgili yöneticii!! Alkışlar size. Baya hızlısınız  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :star: :star:
Sana geri dönmenin bir yolunu hep bulurum.

rattle that lock

Alıntı yapılan: Melissa Black - Ocak 07, 2015, 12:23:19 ÖÖ

Hani orada isteyenler tumblrlarını, twitterlarını ne bilim sosyal ortamları paylaşırız. İsteyen ev ahalisi takip eder. Bir söyleyeyim dedim :)

Teşekkürler sevgili yöneticii!! Alkışlar size. Baya hızlısınız  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :star: :star:

Teveccühünüz <3 Ev sakinlerimiz için çalışıyoruz.  :iskoç:

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Melissa Black

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Ocak 07, 2015, 12:25:26 ÖÖ
Alıntı yapılan: Melissa Black - Ocak 07, 2015, 12:23:19 ÖÖ

Sizleri bunun için seviyoruuuuz. Teşekkürler  :iskoç: :iskoç: :alkis: :alkis:

Teveccühünüz <3 Ev sakinlerimiz için çalışıyoruz.  :iskoç:

Sizleri bunun için seviyoruuuz  :kalp: :kalp:  :thumbsup: :thumbsup:
Sana geri dönmenin bir yolunu hep bulurum.

austenviolet

Ayrıca arkadaşlar buraya bi burnumu sokayım; böyle istediğiniz başlıkları kendiniz de açabilirsiniz forum da çekinmeyin... Yanlış yere açarsanız taşırız sonra sorun değil  :heh:
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Eischen

Ya söylemesi ayıp ben sevdiğim simililerin bi listesini yaptım pc de acaba belediye onları da ekler mi ki  :sist:
"And so when a woman takes off her pinafore she must be 'beautiful';
it is out of the question for her to be natural.
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

and, without making a single clumsy gesture, or uttering one word too many,
she must seem happy, dainty and original."

austenviolet

Alıntı yapılan: Eischen - Ocak 07, 2015, 11:25:01 ÖÖ
Ya söylemesi ayıp ben sevdiğim simililerin bi listesini yaptım pc de acaba belediye onları da ekler mi ki  :sist:

Aşlkjhgf o işe Nova ve Enlayt bakıyor-listeyi Nova'Ya ulaştır bence, eklesinler boş vakitleirnde... Ne kadar çok smiley o kadar güzel bence!  :))
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Eischen

Alıntı yapılan: austenviolet - Ocak 07, 2015, 11:26:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: Eischen - Ocak 07, 2015, 11:25:01 ÖÖ

Aşlkjhgf o işe Nova ve Enlayt bakıyor-listeyi Nova'Ya ulaştır bence, eklesinler boş vakitleirnde... Ne kadar çok smiley o kadar güzel bence!  :))

Haha tamam ben pc ye geçtiğimde atarım onları. Bazıları burda var zaten ama olmayan diğerleri oldukça cici şeyler  :thumbsup:
"And so when a woman takes off her pinafore she must be 'beautiful';
it is out of the question for her to be natural.
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

and, without making a single clumsy gesture, or uttering one word too many,
she must seem happy, dainty and original."

Novatardis

Bana gönder, eklerim ben  :wizard:

cankutpotter

Ya az önce gördüm de doğrulama sistemi iki soru olmuş. Resim işi erişilebilirlik açısından biraz sıkıntı, soru, bilgi falan yapılamaz mı o kısım? Ben buradayım, haleetim ama gelebilecek olan başka görme engelliler için sıkıntı çıkarabilir. Resim için bir çözüm var ama maalesef sadece firefox için.

austenviolet

Alıntı yapılan: cankutpotter - Mayıs 16, 2015, 08:17:04 ÖS
Ya az önce gördüm de doğrulama sistemi iki soru olmuş. Resim işi erişilebilirlik açısından biraz sıkıntı, soru, bilgi falan yapılamaz mı o kısım? Ben buradayım, haleetim ama gelebilecek olan başka görme engelliler için sıkıntı çıkarabilir. Resim için bir çözüm var ama maalesef sadece firefox için.

O kadar çok bot dadandı ki mecbur kaldık güvenliği sıkılaştırmaya, ama haklısın; ona bir çözüm bulacağız, daha doğrusu Enlayt bulacak, o anladığı için bu işten  ;D

rattle that lock

Alıntı yapılan: austenviolet - Mayıs 16, 2015, 08:58:07 ÖS
Alıntı yapılan: cankutpotter - Mayıs 16, 2015, 08:17:04 ÖS

O kadar çok bot dadandı ki mecbur kaldık güvenliği sıkılaştırmaya, ama haklısın; ona bir çözüm bulacağız, daha doğrusu Enlayt bulacak, o anladığı için bu işten  ;D

Tamam olduğunu ümit ediyorum, resmi kapattım ama iki tane soru sadece metin onu değiştiremem. Ya siteye her allahın günü gelen botları kabul edeceğiz, ya da 2-3 aşamalı güvenlik sistemimiz olacak. Yardımcı olabildiysem sevinirim #belediyeisworking

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

silver

Miribalar efenim.
Şimdi biz hikayeleri okurken, son bolüme geldiğimizde falan "Bilmem kaç kişi bu hikayeyi favoriye ekledi." gibi bir şey görebilir miyiz aceba? Mümkün mü öyle bir şey?
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

Erce Yazici

@Selemetis görebileceğimizi ümit ediyorum  :cildir:
I’ll be a story in your head, but that’s okay,
because we’re all stories in the end. Just make it a good one, eh?

silver

@Erce Yazici tenk yu!
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."