Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

İstanbul Apartman Toplantısı | 15.07.2015 - 13.30

Başlatan rattle that lock, Temmuz 01, 2015, 11:54:10 ÖS

« önceki - sonraki »

Haftanın hangi gününde katılmaya müsaitsiniz? (Birden fazla seçenek işaretleyebilirsiniz.)

Pazartesi
3 (50%)
Salı
3 (50%)
Çarşamba
6 (100%)
Perşembe
4 (66.7%)
Cuma
3 (50%)
Cumartesi
3 (50%)
Pazar
3 (50%)

Toplam Oy Verenler: 6

rattle that lock

İstanbul Apartman Toplantısı 15 Temmuz 2015, Çarşamba günü Acıbadem Akasya Avm dolaylarında (direkt orada) saat 13.30'da yapılacaktır. Hepiciğinizi bekleriz  :kalp: :kalp:

Toplu taşıma araçlarını kullanacaklar için toplantı mekanına geliş:

Metro: Kadıköy - Kartal metrosunu kullanarak gelecekseniz, Ünalan durağında inin ve tabelaları takip edin.

Marmaray: Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağından Metro bağlantısı ile Ünalan istasyonunda inerek yine tabelaları takip edin.

Metrobüs: Anadolu yakası Uzunçayır istasyonunda inin, tabelaları takip etmeniz gerekeceğini tahmin ediyorum çünkü şahsen metrobüsü hiç kullanmadım.   

Otobüs: İETT 202 Bostancı-Taksim otobüsü Uzunçayır durağı'nda ininiz.

Araba: E5 Haydarpaşa yönü 4. Km., Boğaziçi köprüsünden E5 Harem sapağı, Haydarpaşa yönünden E5 Kadıköy-Hasanpaşa sapağı, Bostancı yönünden E5 Acıbadem sapağında. Avrupa'dan gelişi bilemiyorum ama Anadolu'dan gelecekler için şöyle özetleyeyim, zaten kuleleri ta gerideyken görüyorsunuz. Üst geçitlerin orada  e5 ile aynı hizada dümdüz devam eden yan yola girin, Akasya Acıbadem tabelalarını takip edin.

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Novatardis

Tarih belirlenmeden gün saçma yalnız, buraya hangi haftadan bahsettiğimizi de belirtelim dear  :wizard:

10.07.2015 - 20.07.2015 şeklinde veya ağustosun son iki haftası arkadaşlar.

rattle that lock

Tarih ve saatimiz belli, açıklamalar için refer to ilk mesaj!  :lovewins: :lovewins: :lovewins:

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.