Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Ankara Apartman Toplantısı

Başlatan Novatardis, Ocak 12, 2016, 02:00:28 ÖS

« önceki - sonraki »

Novatardis

Katılabilecekler şu önümüzdeki bir aylık süreçte Ankara'da oldukları tarihleri falan sıralarsa çok güzel olur.  :wizard:

KaraKedi

Ben Şubatın ortasına kadar Ankaradayım ^.^ Ankara'da olmasam bile bir şekilde ayarlar gelirim   :star:

muzbaligi

16-17-18 Ocak Ankara'dayim o civarda olursa birkac gun daha kalirim sonra gidiyorum 14 Subat'ta geri donuyorum Ankara'ya.
“There’s no freedom quite like the freedom of being constantly underestimated.”

Carmenta

Ben de 16sı sabahı gidiyorum iki hafta kadar da oradayım *.* Olabildiğince gelmeye çalışırım diyeyim :)

valkirycass

Ben Ocağın 20 sine kadar Ankara'dayım. Ondan sonra memleket dönüyorum. Subatin 15'i ankaradayim tekrar.

Nolur uygun bi tarih seçin de bende geleyim! :star:

Novatardis

Ben de bu hafta sonu muhtemelen pazar geliyorum ama şubatın başında ekle-sil haftası var dönerim muhtemelen 18-19 ocak falan uygun olacak.

tavuskusuninnisi

Ben çok yüksek ihtimalle 23-31 ocak tarihleri arasında Ankara dışında olacağım ama onun haricinde hep Ankara'dayım. Tarihlerin değişme ihtimali var ama çok az. Değişirse tekrar haber veririm.
-Thanks for noticing me.

Eischen

"And so when a woman takes off her pinafore she must be 'beautiful';
it is out of the question for her to be natural.
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

and, without making a single clumsy gesture, or uttering one word too many,
she must seem happy, dainty and original."

austenviolet

Ankara Apartman Toplantısı yarın (19 Ocak) saat 14:00'de Kızılay'da Karanfildeki Starbucks'ta gerçekleşecek, gelişmeleri twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz. :) https://twitter.com/hikayeevi/status/689051336252456960
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."