Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Duyurular - Gelişmeler

Başlatan rattle that lock, Aralık 17, 2014, 08:49:10 ÖS

« önceki - sonraki »

Eischen

Ahahaha Enlayt yerim seni, aç dediler açtım ne demek kız :D Eveet çok mantıklı, güzel önermiş sevdim :D Beni uzak tutun ordan ama  :cildir:
"And so when a woman takes off her pinafore she must be 'beautiful';
it is out of the question for her to be natural.
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

and, without making a single clumsy gesture, or uttering one word too many,
she must seem happy, dainty and original."

Novatardis

Sen de diyet günlüğü açabilirsin başlık olarak? O gün yediklerin vesaire?

Plumadeave

LOL  Plumadeave kisaltayim Plum diyebilirsiniz sorun degil. Tatli olur diye dusundum. Nova'ninda tarifleri varmis paylasiriz deneriz fotograflari atariz guzel olmaz mi :inlove:

And you don't need to pretend that perfection is your friend
‘Cause we're all broken.

Eischen

Alıntı yapılan: Novatardis - Aralık 19, 2014, 06:41:25 ÖS
Sen de diyet günlüğü açabilirsin başlık olarak? O gün yediklerin vesaire?

Haha ben onu yapmak için zaten blog açtım ama üşengeçliğimden yapmıyorum :D Ama mantıklı ben bunu bir düşüneyim :D Tercih eden olursa neden olmasın :boi:

Alıntı yapılan: Plumadeave - Aralık 19, 2014, 06:42:55 ÖS
LOL  Plumadeave kisaltayim Plum diyebilirsiniz sorun degil. Tatli olur diye dusundum. Nova'ninda tarifleri varmis paylasiriz deneriz fotograflari atariz guzel olmaz mi :inlove:

EVET Plum çok iyi olur :D Haha bakalım sitenin Emine Bederleri kimmiş =P
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

Novatardis

jahaljs rachel ray olsam olmaz mııı :D Ben lisede hep onu izlerdim bak  :laylay:

Eischen

Ol tabii ben kendisini tanımadığımdan :D

saga

yemek diye alt başlık olması bir yandan "mutfak" temasına en uygun başlık gibi gelirken bir yandan da "ne kadar da gırtlağımıza düşkünüz yahu" dedirtiyor

rattle that lock

Üyelik silmeyle ilgili güncelleme yaptık. Forumu açarken "üyelik silmiyoruz, beğenmeyen girmez :/" olan, hafif ergen tribi atan politikamız, Nova'nın baskılarıyla "Başlık açtık gelin söyleyin silelim, ayıpsınız"a dönüştü. Ancak lütfen LÜTFEN özel mesaj atmayın, o zaman kesinlikle silmeyeceğiz çünkü yarın bir gün sorularla karşılaşmak istemiyoruz, şeffaflığı seviyoruz.

Lütfen ilgili başlığı okuyun.

Belediye out. <3

edit number 2390428: folloş ettim lan mesajı.

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Novatardis

Hayran Kulüpleri için alt bölüm açıldı, yakın yıkın ortalığı, fan boylar fan girller!  :pon:

Edit: Yeşil Pencere açıldı balkona.

Ve beklenen smiley tarafımca yüklendi:  :dramatic:

rattle that lock

En çok çalışan admin ünvanını geri almak adına Youtube ve Vimeo'dan embedding özelliği getirmiş bulunmaktayım, tepedeki Youtube ve yanındaki V iconlarına tıkırdayıp linkleri araya atarak videonuzu embed edebilirsiniz. Pislik yapmak için video koyup göstericem.

Bu youtube (bu videoyu izleyin)

Bu da vimeo:
[vimeo]http://vimeo.com/72514127[/vimeo]

Novatardis

rattle that lock

karma konusunda güncelleme yapacağım önümüzdeki dakikalarda sitede gariplikler görebilir, karmaların uçmuş olduğu gerçeğiyle karşılaşabilir ya da hata mesajları alabilirsiniz, şimdiden kusura bakmayın.  :belediye is working:

Plumadeave

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Ocak 09, 2015, 08:44:25 ÖS
karma konusunda güncelleme yapacağım önümüzdeki dakikalarda sitede gariplikler görebilir, karmaların uçmuş olduğu gerçeğiyle karşılaşabilir ya da hata mesajları alabilirsiniz, şimdiden kusura bakmayın.  :belediye is working:
Karmaları bize kimin verdiğini görebiliyor muyuz aceba? :utanc:

And you don't need to pretend that perfection is your friend
‘Cause we're all broken.

Novatardis

Alıntı yapılan: Plumadeave - Ocak 09, 2015, 08:45:25 ÖS

Hayır göremiyoruz ama güzelliği orada zaten kapıya hediye bırakıp, zili çalıp kaçar gibi :D

rattle that lock

Alıntı yapılan: Novatardis - Ocak 09, 2015, 08:46:28 ÖS
Alıntı yapılan: Plumadeave - Ocak 09, 2015, 08:45:25 ÖS

Hayır göremiyoruz ama güzelliği orada zaten kapıya hediye bırakıp, zili çalıp kaçar gibi :D

Ya sen bi dursana aşlsdkaşsldkaslşkd her şeye cevap veren admin.

Ona uğraşıyorum bu arada. Tabii ki kime verdiğinizi göstertmicem ama becerebilirsem hangi mesaja verildiğini gösterip açıklama isteticem.