Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Duyurular - Gelişmeler

Başlatan rattle that lock, Aralık 17, 2014, 08:49:10 ÖS

« önceki - sonraki »

Eischen

Ya benim çok eskiden üye olduğum bir forumda vardır açıklama şeysi sırf o yüzden veresim gelmezdi benim kwdchdojnc
"And so when a woman takes off her pinafore she must be 'beautiful';
it is out of the question for her to be natural.
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

and, without making a single clumsy gesture, or uttering one word too many,
she must seem happy, dainty and original."

Plumadeave

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Ocak 09, 2015, 09:01:24 ÖS
Alıntı yapılan: Novatardis - Ocak 09, 2015, 08:46:28 ÖS
Alıntı yapılan: Plumadeave - Ocak 09, 2015, 08:45:25 ÖS
Alıntı yapılan: EnlighteNight - Ocak 09, 2015, 08:44:25 ÖS
karma konusunda güncelleme yapacağım önümüzdeki dakikalarda sitede gariplikler görebilir, karmaların uçmuş olduğu gerçeğiyle karşılaşabilir ya da hata mesajları alabilirsiniz, şimdiden kusura bakmayın.  :belediye is working:
Karmaları bize kimin verdiğini görebiliyor muyuz aceba? :utanc:

Hayır göremiyoruz ama güzelliği orada zaten kapıya hediye bırakıp, zili çalıp kaçar gibi :D

Ya sen bi dursana aşlsdkaşsldkaslşkd her şeye cevap veren admin.

Ona uğraşıyorum bu arada. Tabii ki kime verdiğinizi göstertmicem ama becerebilirsem hangi mesaja verildiğini gösterip açıklama isteticem.

Teşekkür ederim ikinize de cevap içiin :laylay:

And you don't need to pretend that perfection is your friend
‘Cause we're all broken.

rattle that lock

Alıntı yapılan: Eischen - Ocak 09, 2015, 09:04:32 ÖS
Ya benim çok eskiden üye olduğum bir forumda vardır açıklama şeysi sırf o yüzden veresim gelmezdi benim kwdchdojnc

lasdjklaj ya gerekirse açıklamayı blank bırakırım ama en azından hangi mesaja verildiği görülse güzel olurdu. sonra karma açıklamaları, teşekkür başlıkları falan ne bileyim. anonimlik baki de oLMUYO Kİ.

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

rattle that lock

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Ocak 09, 2015, 09:10:11 ÖS
Alıntı yapılan: Eischen - Ocak 09, 2015, 09:04:32 ÖS

lasdjklaj ya gerekirse açıklamayı blank bırakırım ama en azından hangi mesaja verildiği görülse güzel olurdu. sonra karma açıklamaları, teşekkür başlıkları falan ne bileyim. anonimlik baki de oLMUYO Kİ.

ve evet description olayı gelmedi ama (community izleyenler göndermeyi anlayacak) Meow Meow Beenz sistemine geçebiliriz, bizden ayrılmayın.

rattle that lock

bayağıdır girmiyorum yine bir şeyler deneyeceğim o yüzden site uçarsa falan şaşırmayın, yedeğimiz var geri getiririz bir şekilde aklsdjkalj  :belediye is working:

rattle that lock

Tweet embedding geldi. Direkt tweetin linkini yapıştırarak tweetleri şöyle gösterebileceksiniz:

https://twitter.com/hikayeevi/status/565893554451775488

https://twitter.com/enlayt/status/565266018910879744

(Utanmadan arlanmadan kendi reklamımı da yaptım ama belediye is working neticede.)

austenviolet

Belediyeyi bilmem de Enlayt admininiz çalışıyor arkadaşlar  :belediye is working: Dur bi de ben deneyeyim..

https://twitter.com/hikayeevi/status/565603146438029312
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

silver

En sevdigim belediye ya, ellerinize saglik! :star: :pon:
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

rattle that lock

edit: bi yerde bi abukluk sitede bi eksiklik varsa allah aşkına dürtün bozdum toparlayana kadar canım çıktı alksdjlkajd

Eischen

Enlayt Ankara Belediyesine de bir el at yahu :D Çok tatlış olmuş yahu bu yenilik, Ayşen bunu sevdi :wizard:
"And so when a woman takes off her pinafore she must be 'beautiful';
it is out of the question for her to be natural.
She must wear makeup, perfumed, shave her legs and armpits, put on stockings, high-heels, show her legs, emphasis her breasts,
pull in her stomach, paint her nails, dye her hair, tame her hairstyle, pierce her ears, reduce her appetite

and, without making a single clumsy gesture, or uttering one word too many,
she must seem happy, dainty and original."

Licenta

O degil de meow meow beenz moduna gecsek ne egleniriz ha  :sist:

rattle that lock

Alıntı yapılan: Licenta - Şubat 13, 2015, 09:44:27 ÖS
O degil de meow meow beenz moduna gecsek ne egleniriz ha  :sist:

onu denedim de siteyi uçurmaktan korktum aksldjalksjd

Alıntı yapılan: Eischen - Şubat 13, 2015, 10:58:42 ÖÖ
Enlayt Ankara Belediyesine de bir el at yahu :D Çok tatlış olmuş yahu bu yenilik, Ayşen bunu sevdi :wizard:

enlayt 4 prezident  :sist: :sist: (belediye de Ayşen'i sevdi  :kalp: )

rattle that lock

Attention Greendale Mutfak Sakinleri!

Bu akşamın geride kalan saatlerinde, Mutfak'ımız acayip birtakım hatalar yüzünden ulaşılamaz hale geldi. Toparladık, kurtardık, eksik gedikleri onardık gibi, ve tekrar hizmete açıldık. Batıl inançlı admin olarak sizden ricam, Mutfak'ımıza iki üç nazar duası okumanız, burayı övüp severken tahtalara vurmanız olacak.

Arada sırada yönetimin, sitenin nazını çekmek için kaldırdığı bazı özellikler olabilir. Sorgulamayınız. Şu an her şeyi olduğu haliyle getirdim, ama tekrar çökerse kafam atıp her şeyi sıfırlayabilirim de (twitter eklentisi olsun, youtube eklentisi olsun vs vs).

Verdiğimiz geçici rahatsızlık için özür dileriz,
Yönetim adına,
Enlightenight

rattle that lock

Spamler neticesinde alınan önlemler:

-İki internet servis sağlayıcısını komple blockladım, dolayısıyla Rusya taraflarından gelen spamlerden bir süreliğine korunacağız.
-İki adet doğrulama sorusu verdim üyelik sırasında, dolayısıyla botları biraz daha uzak tutacağız.
-Captcha'yı da azıcık daha işe yarar hale getirdim.

Spamlerin verdiği rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim (:

silver

"There's no sweeter innocence than our gentle sin."