Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Kullanıcı Adı Değiştirme Başlığı

Başlatan rattle that lock, Aralık 20, 2014, 10:56:45 ÖS

« önceki - sonraki »

rattle that lock

Kullanıcı adınızdan sıkıldınız mı? Daha kötüsü, ifşa mı oldunuz? Dert değil, dert değil. Bu başlığa isteğinizi belirtmeniz halinde değiştirme işlemini yapıyoruz. Amma velakin sadece üç hakkınız var, bu sizi sevmediğimizden değil (çok seviyoruz) ama sitede karışıklık çıksın istemediğimizden.

İyi eğlenceler dileriz, şimdiden hayırlı olsun yeni kullanıcı isimleriniz.

(Mutfak ve Ev isimlerinizin ikisini birden ya da sadece birini değiştirebilirsiniz. Talebinizde hangisini istediğinizi de söyleyin lütfen.)

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

saga

Kullanıcı adımı "saga" olarak değiştirmek istiyorum.

rattle that lock

Alıntı yapılan: saga - Nisan 04, 2015, 09:47:38 ÖS
Kullanıcı adımı "saga" olarak değiştirmek istiyorum.

İşlem başarıyla gerçekleşmiştir, kullanıcı adı değiştirme limitinizi kullandığınızı da buradan beyan eder iyi eğlenceler dilerim (:  :belediye is working:

Tarafınıza gönderilen maili lütfen kontrol ederek şifrenizi daha sonrasında değiştiriniz. :)

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Jess

Kullanıcı adımı "Jess" olarak değiştirmek istiyorum

austenviolet

Alıntı yapılan: Jess - Eylül 08, 2015, 12:00:43 ÖS
Kullanıcı adımı "Jess" olarak değiştirmek istiyorum

İşlem gerçekleştirildi.  :) (Jessica Dumbledore=>Jess)
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

MBK

Pseudomonas olan EV nickimi forum nickim olan MBK ile değiştirmek istiyorum. Teşekkürler:)

austenviolet

Alıntı yapılan: MBK - Aralık 26, 2015, 11:13:21 ÖS
Pseudomonas olan EV nickimi forum nickim olan MBK ile değiştirmek istiyorum. Teşekkürler:)

Değiştirildi :)
"Don't tell me if I'm dying; 'cause I don't wanna know. Don't wake me, 'cause I'm dreaming..."

Ivanka Majalis

Eğer ikisi de değiştirilebiliyorsa Ev ve Mutfak'taki kullanıcı ismimi Ivanka Majalis olarak değiştirmek istiyorum *-*

austenviolet

Alıntı yapılan: Ivanka Majalis - Ocak 10, 2016, 11:53:52 ÖS
Eğer ikisi de değiştirilebiliyorsa Ev ve Mutfak'taki kullanıcı ismimi Ivanka Majalis olarak değiştirmek istiyorum *-*

Blattae => Ivanka Majalis olarka değiştirildi. Mail adresini kontrol et, Mutfak şifren bu işlem sırasında sıfırlanıyor çünkü, yeni şifren mailinde :)

silver

Hellööö yüksek müsaadelerinizle hem buradakii hem de evdeki nickimi silver olarak değiştirmek istiyorum  :pon: :star:
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

hosewyk

çok sayın başbuğlar
evdeki ahorcrux olan adımı
hosewyk yapmak istiyorum
artık hayata yeni bi sayfa açmam lazım:d

austenviolet

Alıntı yapılan: hosewyk - Kasım 30, 2017, 12:14:12 ÖÖ
çok sayın başbuğlar
evdeki ahorcrux olan adımı
hosewyk yapmak istiyorum
artık hayata yeni bi sayfa açmam lazım:d

Değiştirildi. Temiz ve mutlu bir sayfa dileğiyle!  :)

Marisol

merhabalar, Evde MarisolGuzman olan adımı sadece Marisol olarak değiştirmek istiyorum ^^ :lovewins:
But my dear, there's not Wonderland and you're not Alice.

austenviolet

Alıntı yapılan: Marisol - Aralık 16, 2017, 10:46:27 ÖS
merhabalar, Evde MarisolGuzman olan adımı sadece Marisol olarak değiştirmek istiyorum ^^ :lovewins:

Ev'de ve Mutfak'ta ismini kullanıcı adın değiştirildi, Mutfak hesabına mailine gönderilen yeni şifreyle tekrar giriş yapabilirsin Marisol.  :)

ophelia

merhaba,
ev'deki uzayli olan nick'imi ophelia ile değiştirme istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim :3
iyi geceler