Ana Menü

Haberler:

Yeniden açıldık!

Danışma

Başlatan rattle that lock, Aralık 07, 2014, 01:48:00 ÖS

« önceki - sonraki »

silver

Hayalimdeki yönetim *alkış efekti* :D
"There's no sweeter innocence than our gentle sin."

rattle that lock

Alıntı yapılan: Selemetis - Aralık 12, 2014, 08:28:30 ÖS
Hayalimdeki yönetim *alkış efekti* :D

*eğilir* tişikkirler, tişikkirler <3

this guy thinks he's got what it takes.

achievements: scott derrickson liked my retweets of his tweets from 2010.

Licenta

Bir sey soylicigim niye boyle az emojimiz var. Son zamanlarda arkadaslardan kapmis oldugum illet yuzunden kendimi eksik ifade etmis gibi hissediyorum jdjsjjdjxkz

rattle that lock

Alıntı yapılan: Licenta - Aralık 13, 2014, 08:51:17 ÖS
Bir sey soylicigim niye boyle az emojimiz var. Son zamanlarda arkadaslardan kapmis oldugum illet yuzunden kendimi eksik ifade etmis gibi hissediyorum jdjsjjdjxkz

ben üşenmez de emoji yüklersem inşallah daha çok emojimiz de olabilir, niye olmasın alkdjlakjd

Licenta

silver

silver

Enlaaayt, emojiler cok tatli olmuuus! Ellerine sagliiik!   :) ;) :D  ;D

rattle that lock

Alıntı yapılan: Selemetis - Aralık 14, 2014, 12:16:04 ÖÖ
Enlaaayt, emojiler cok tatli olmuuus! Ellerine sagliiik!   :) ;) :D  ;D

DAHA TEST EDEMEDİM ASKLJDAKDJ durun daha çok smiley şeyimiz var da yılbaşından sonra geçicez bi kısmına gibi.

Licenta

silver

Mutfak sorumlularımıııız,

Acaba bizi alkışlayanları/yuhalayanları görebiliyor muyuz?

rattle that lock

Alıntı yapılan: Selemetis - Aralık 16, 2014, 09:03:55 ÖÖ
Mutfak sorumlularımıııız,

Acaba bizi alkışlayanları/yuhalayanları görebiliyor muyuz?

Ahahah hayir. Onu getirirsem muhtemelen isimleri gostermeden aciklama veririz egzantrik olmak icin ama simdilik boyle :)

silver

Hahahahah tamamdır, tişikirliiir <3  :)

Thelake

Alıntı yapılan: EnlighteNight - Aralık 12, 2014, 07:24:38 ÖS
Alıntı yapılan: Thelake - Aralık 10, 2014, 07:30:39 ÖS
Alıntı yapılan: EnlighteNight - Aralık 10, 2014, 06:55:26 ÖS
Alıntı sorunu yaşayanlar önce hızlı mesaj kutusuna clickleyip orada imleç yanıp sönerken sonra yukarıda alıntı tuşuna basarsa sorun geçici olarak çözülmüş olur (: araştırıp bulucam çözümünü ama, cep telefonumda inatla doğru çalışması biraz garip.

Denedim oldu.

Veeee quote sorunu da çözülmüş bulunmakta, eğer düzelmediyse lütfen Profili Düzenle -> Görünüm ve Tasarım'dan hızlı cevap seçeneği olarak "WYSIWYG Olmadan (Smiley ve BBC butonlarını kullan"ı seçiniz. Sizin için çalışıyoruz :D

Evet düzelmiş. #testbot

silver

Your highness yönetimim,
Ana sayfaya girdiğimizde, Güncel en üstte dursa daha güzel olmaz mı, karşılama mesajının hemen altında? Giren hemen görürdü?

Erce Yazici

Alıntı yapılan: Selemetis - Aralık 21, 2014, 05:32:11 ÖS
Your highness yönetimim,
Ana sayfaya girdiğimizde, Güncel en üstte dursa daha güzel olmaz mı, karşılama mesajının hemen altında? Giren hemen görürdü?
Lovely Su,
Mobilden girdiğinde sitemize sırasıyla karşılama/duyuru(ki daima kalıcı değil), Hikaye Seçkileri (Yıldızı Parlayanlar/En Yeni/Rastgele) ve sonra Güncel geliyor. Desktop sitede de karşılama ve hikaye seçkileri yan yana, altındaysa güncel var.
Bu dizilimin başlıca nedenlerinden biri güncelin haftada bir yayınlanması. Bir kez okuduktan sonra günceli her Salon'a tıkladığında görmek bir süre sonra insanı sıkar. Bu nedenle karşılamadan hemen sonra daha değişken ve daha popüler bir bölme olan Hikaye Seçkileri'ni yerleştirdik. Buradaki ana neden seçtiğimiz ve son gönderilen hikayelerin öne çıkması, göz önünde olması.
Bir diğer neden de bir önceki kadar önemli, secret formula. Hayır, değil tabii, ama Güncel biraz daha merak edilesi bir şey olmalı diye düşündük. Mesela arşivi yok. O hafta okumadıysan senin suçun ;) ilerleyen dönemlerde güncel daha hareketli olacaktır, bu süreçte sadece birkaç noktaya değinebiliyoruz ama Ev ve Mutfak geliştikçe Güncel de gelişecek, biz de hep birlikte gelişeceğiz.
Umarım sitedeki bu dizilime ısınırsın :) çünkü uzun bir süre bunu değiştirmeyi planlamıyorum (akşam değiştirdi :p)
Görüşmek üzereee :))
I’ll be a story in your head, but that’s okay,
because we’re all stories in the end. Just make it a good one, eh?